Марија Калас

Таг
4Вести

ОБЈАВЕНИ ПРВИТЕ ФОТОГРАФИИ ОД АНЏЕЛИНА ЏОЛИ КАКО МАРИЈА КАЛАС

ПО 23 ГОДИНИ ПОДГОТОВКА, АТИНА ЌЕ ОТВОРИ МУЗЕЈ ПОСВЕТЕН НА МАРИЈА КАЛАС

УМИРАМ ОД ТРЕМА ДОДЕКА ЈА ИГРАМ МАРИЈА КАЛАС ВО ТЕАТАР, ВЕЛИ МОНИКА БЕЛУЧИ