Марјан Неќак

Таг
2Вести

МНТ ПОЧНА СО ПРОБИ ЗА ДУОДРАМА СО РИСТАНОВСКИ И АНГЕЛОВСКА И ЗА МОНОДРАМА НА МИКИЌ

ДРАМСКАТА ОПЕРА „ДЕВОЈЧЕТО СО ЖИЦИТЕ“ НА НЕЌАК ВЕЧЕРВА НА ОХРИДСКО ЛЕТО