Марлен Дитрих

Таг
3Вести

И ЈАС КАКО МАРЛЕН ДИТРИХ БЕВ ПРОГЛАСЕНА ЗА ПРЕДАВНИК ВО СВОЈАТА ЗЕМЈА, ВЕЛИ СРПСКАТА АКТЕРКА МИРЈАНА КАРАНОВИЌ

МИРЈАНА КАРАНОВИЌ ДОАЃА ВО СКОПЈЕ СО ПРЕТСТАВА ЗА МАРЛЕН ДИТРИХ

ПЕТ ФИЛМСКИ ЛЕГЕНДИ КОИ НЕ ДОБИЈА ОСКАР