машки болести

Таг
2Вести

ВЕЛЕШАНИ ГИ ИЗБРИЧИЈА МУСТАЌИТЕ ОТКАКО ЗА МОВЕМБЕР СОБРАА 50.000 ДЕНАРИ ЗА ХУМАНИТАРНИ ЦЕЛИ

„МОВЕМБЕР ВЕЛЕС“ ВЕЌЕ ПЕТТА ГОДИНА ГИ ЕДУЦИРА СОГРАЃАНИТЕ ЗА МАШКИТЕ БОЛЕСТИ