масовно пукање

Таг
2Вести

КИНАТА ВО САД СТРАВУВААТ ОД НАСИЛНИ ИНЦИДЕНТИ НА ПРЕМИЕРАТА НА „ЏОКЕР“

КРАЈСТЧРЧ – МИРЕН, ТОЛЕРАНТЕН И ОБЕДИНЕТ ГРАД КОЈ СТАНА МЕСТО НА НЕЗАМИСЛИВ УЖАС