Матеа Киселичка

Таг
3Вести

ТАНЦ ФЕСТ ЈА ДОДЕЛИ ГОДИНАШНАТА НАГРАДА МЕНАДА ЗА МЛАД УМЕТНИК НА МАТЕА КИСЕЛИЧКА

МАТЕА КИСЕЛИЧКА СО СВОЈА КОРЕОГРАФИЈА НА „ПРОЛЕТНИОТ ФЕСТИВАЛ“ ВО КИНА

ПРЕМИЕРА НА „ЕГЗИСТИРАЊЕ“ НА СКОПЈЕ ТАНЦОВИОТ ТЕАТАР