Матерхорн

Таг
2Вести

„ТОБЛЕРОНЕ“ МОРА ДА ГО ТРГНЕ ВРВОТ МАТЕРХОРН ОД СВОЕТО ПАКУВАЊЕ

ПЛАНИНАТА МАТЕРХОРН ИМ ПРАЌА ПОРАКИ НА ШВАЈЦАРЦИТЕ СРЕДЕ ПАНДЕМИЈАТА НА КОРОНАВИРУСОТ