матурска парада

Таг
4Вести

СРЕДНОШКОЛЦИТЕ СО КВАДРИЛ ЈА ПРОСЛАВИЈА МАТУРАТА НА ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА (ФОТОГАЛЕРИЈА)

1.000 МАТУРАНТИ ИГРАА КВАДРИЛ НА ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА

ШИЛЕГОВ ИГРАШЕ САЛСА СО МАНЕКЕНКАТА МАРЈАНА НА ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА

РЕВИЈА НА ФУСТАНИ ОД КЕСИ И ХАРТИЈА НА УЧЕНИЦИТЕ ОД „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ОД СКОПЈЕ