медали

Таг
6Вести

МЕСТАМ РУБИКОВА КОЦКА ЗА ПОМАЛКУ ОД ПЕТ СЕКУНДИ, МОЖАМ И СО НОЗЕ, ВЕЛИ 13-ГОДИШНИОТ ЃОРЃИ ЧЕШМЕЏИЕВСКИ ОД СКОПЈЕ

МЕДАЛИТЕ ЗА ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО ПАРИЗ СОДРЖАТ ПАРЧЕ МЕТАЛ ОД АЈФЕЛОВАТА КУЛА

ЗЛАТО, СРЕБРО И БРОНЗА ЗА МАКЕДОНИЈА НА ЈУНИОРСКАТА БАЛКАНСКА МАТЕМАТИЧКА ОЛИМПИЈАДА

ТОКИО ГИ ПОКАЖА СВОИТЕ ОЛИМПИСКИ МЕДАЛИ ДОБИЕНИ СО РЕЦИКЛИРАЊЕ НА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ

ОЛИМПИСКИТЕ МЕДАЛИ ВО ТОКИО ЌЕ БИДАТ НАПРАВЕНИ ОД РЕЦИКЛИРАНИ СМАРТФОНИ И ЛАПТОПИ

БАЛЕРИНАТА АНТОНИЈА АТАНАСОВА НА ДЕВЕТ ГОДИНИ ИМА 41 ОСВОЕН МЕДАЛ