Меѓународен ден на лица со попреченост

Таг
2Вести

ВЕЛЕШКАТА ЛИКОВНА РАБОТИЛНИЦА ЗА ДЕЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ ПРЕРАСНА ВО МЕЃУНАРОДНА

ПРЕТСТАВАТА „БАКНАТИ ОД СОНЦЕТО“ ЗА ДЕНОТ НА ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ