меѓународен натпревар

Таг
2Вести

УЧЕНИЦИ ОД МАКЕДОНИЈА ПРВПАТ ОДАТ НА МЕЃУНАРОДНИОТ НАТПРЕВАР ЗА ИНОВАЦИИ НА „ЛЕГО“

СРЕДНОШКОЛЦИ ОД „НОВА“ КРЕИРААТ РОБОТИ ЗА МЕЃУНАРОДНИ НАТПРЕВАРИ