Мејзи Вилијамс

Таг
4Вести

МИСЛЕВ ЌЕ МЕ МРАЗИТЕ ШТО АРЈА, А НЕ ЏОН СНОУ ИЗЛЕЗЕ ХЕРОЈ НА КРАЈОТ, ВЕЛИ МЕЈЗИ ВИЛИЈАМС

МЕЈЗИ ВИЛИЈАМС СИ ГО ЗАДРЖАЛА КОСТИМОТ НА АРЈА СТАРК КАКО СУВЕНИР

МЕЈЗИ ВИЛИЈАМС СТАРТУВА СОЦИЈАЛНА МРЕЖА ЗА ПОМОШ НА МЛАДИ НАДЕЖНИ УМЕТНИЦИ

МЕЈЗИ ВИЛИЈАМС ЌЕ Ѝ БИДЕ ДЕВЕРИЦА НА СОФИ ТАРНЕР