БИЛ И МЕЛИНДА ГЕЈТС СЕ РАЗВЕДУВААТ – ГИ СПОИ РАБОТАТА, ПА ЈА ОСНОВАА НАЈГОЛЕМАТА ФОНДАЦИЈА НА СВЕТОТ