Менада

Таг
3Вести

ТАНЦ ФЕСТ ЈА ДОДЕЛИ ГОДИНАШНАТА НАГРАДА МЕНАДА ЗА МЛАД УМЕТНИК НА МАТЕА КИСЕЛИЧКА

СТЕФАНИЈА ГАШТАРСКА ЈА ДОБИ НАГРАДАТА МЕНАДА НА ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ ЗА НАЈДОБАР МЛАД УМЕТНИК

ТАНЦ ФЕСТ ПОЧНУВА НА 4 АПРИЛ, НАГРАДАТА „МЕНАДА“ ЗА ФРАНЦУЗИНОТ ДЕШАН