менаџер

Таг
2Вести

ЏЕЈКОБ ФОРЧН-ЛОЈД ОД „ДАМСКИ ГАМБИТ“ ЌЕ ГО ГЛУМИ МЕНАЏЕРОТ НА „БИТЛС“ ВО НОВ БИОГРАФСКИ ФИЛМ

ШВАЈЦАРСКИ ХОТЕЛ НА КАРПА БАРА НОВИ МЕНАЏЕРИ, СТАРИТЕ ПОДНЕСОА ОСТАВКА ПО 31 ГОДИНА