менструален циклус

Таг
2Вести

АКТЕРКАТА ЏЕСИКА БИЛ НАПИША КНИГА ЗА ПРВАТА МЕНСТРУАЦИЈА, ЗА ДА ИМ ПОМОГНЕ НА ДЕВОЈЧИЊАТА ДА СЕ ОСЛОБОДАТ ОД СРАМОТ