Мерилин Менсон

Таг
3Вести

МЕРИЛИН МЕНСОН СО ГОДИНИ УЖАСНО МЕ ЗЛОСТАВУВАШЕ, ОТКРИ АКТЕРКАТА ЕВАН РЕЈЧЕЛ ВУД

МЕРИЛИН МЕНСОН ДОБИ УЛОГА ВО ТВ-СЕРИЈАТА „НОВИОТ ПАПА“

ЏОНИ ДЕП – НОВ ГИТАРИСТ ВО БЕНДОТ НА МЕРИЛИН МЕНСОН?