Мерилин Монро

Таг
3Вести

КИМ КАРДАШИЈАН ОСЛАБНАЛА СЕДУМ КИЛОГРАМИ ЗА ДА ГО НОСИ ФУСТАНОТ НА МЕРИЛИН МОНРО НА МЕТ ГАЛА

ЛОС АНЏЕЛЕС ДОБИ ПРЕДЛОГ ЗА ЗГРАДА ВО СТИЛОТ НА СЛАВНИОТ ФУСТАН НА МЕРИЛИН МОНРО

ЗЛАТНИОТ ГЛОБУС НА МЕРИЛИН МОНРО СЕ ПРОДАДЕ ЗА 250.000 ДОЛАРИ И СРУШИ СВЕТСКИ РЕКОРД