мерки

Таг
3Вести

ТОЛКУ ЛИ Е ТЕШКО ДА СЕ ПОЧИТУВААТ ТРИТЕ ОСНОВНИ МЕРКИ ПРОТИВ КОРОНАВИРУСОТ, ВЕЛИ ТОМ ХЕНКС

„ТВИТЕР“ ИМ КАЖА НА ВРАБОТЕНИТЕ ДЕКА ДОЖИВОТНО МОЖАТ ДА РАБОТАТ ОД ДОМА

ВЛАДАТА НАЈАВИ ОЛЕСНУВАЊЕ НА РЕСТРИКТИВНИТЕ МЕРКИ ПО 1 МАЈ