Месец на франкофонија

Таг
2Вести

„ИМАМ СТАВ“ – СРЕДНОШКОЛЦИ ДЕБАТИРАА НА ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК ВО СОБРАНИЕТО

СО ФИЛМОТ „СО ПОЛНО РАБОТНО ВРЕМЕ“ СТАРТУВА МЕСЕЦОТ НА ФРАНКОФОНИЈАТА