метал

Таг
8Вести

ЛЕГЕНДАРНИОТ МЕТАЛ БЕНД „СЛЕЕР“ ИЗНЕНАДУВАЧКИ ОБЈАВИ ДЕКА ПОВТОРНО ЌЕ НАСТАПУВА

ЕДИНСТВЕНИОТ МАКЕДОНСКИ МЕТАЛ ФЕСТИВАЛ „МЕТАЛ ДИСЧАРЏ“ СЕ ШИРИ И ПРВПАТ ЌЕ ИМА ДВЕ ВЕЧЕРИ

АМЕРИКАНСКО-МАКЕДОНСКОТО МЕТАЛ ДУО „АГРЕМОРТА“ ГО ОБЈАВИ ПРВИОТ СИНГЛ

ФИНСКИОТ МЕТАЛ БЕНД „ВОЛФХАРТ“ ВО МАЈ ДОАЃА ВО СКОПЈЕ

„АМОРФИС“ ПО 21 ГОДИНА ПОВТОРНО СВИРИ ВО СКОПЈЕ СО ИСЛАНЃАНИТЕ „СОЛСТАФИР“ КАКО СПЕЦИЈАЛНИ ГОСТИ

КОМПЛЕТИРАНА ЛИСТАТА УЧЕСНИЦИ НА 24. ТАКСИРАТ, 12 ИМИЊА ЌЕ НАСТАПАТ НА ДВЕ БИНИ

ГЕРМАНСКИТЕ МЕТАЛ ЛЕГЕНДИ „СОДОМ“ СЕ ПРВИТЕ УЧЕСНИЦИ НА 24. ТАКСИРАТ

АМЕРИКАНСКИТЕ МЕТАЛ ЛЕГЕНДИ „КАНИБАЛ КОРПС“ ВЕЧЕРВА ЗА ПРВПАТ ВО СКОПЈЕ