ШВЕДСКАТА КРАЛИЦА СИЛВИЈА МИ ЧЕСТИТАШЕ ЗА НАСТАПОТ ВО ПАЛАТА ВО СТОКХОЛМ, ВЕЛИ ОПЕРСКАТА ПЕЈАЧКА МИЛАНКА НОВЕСКА ОД ОХРИД