миграција

Таг
4Вести

БОЖИЌНИОТ ОСТРОВ ПОЦРВЕНЕ ОТКАКО МИЛИОНИ КРАБИ ЈА ПОЧНАА ГОДИШНАТА МИГРАЦИЈА КОН ОКЕАНОТ

НАУЧНИЦИТЕ РЕГИСТРИРАЛЕ ЕПСКО ПАТУВАЊЕ НА КУКАВИЦА ОД 12.000 КИЛОМЕТРИ

МИГРАЦИЈАТА И УЧИЛИШНАТА МАТУРА ГО ПРЕПОЛОВИЈА БРОЈОТ НА СТУДЕНТИ ВО ДРЖАВАТА

ВИСОКИТЕ ЗГРАДИ ВО САД ГОДИШНО УБИВААТ МИЛИОНИ ПТИЦИ, ПОКАЖА НОВО ИСТРАЖУВАЊЕ