ГОРБАЧОВ ГО ОТВОРИ СОВЕТСКИОТ СОЈУЗ КОН СВЕТОТ И ПОТОА СНИМИ РЕКЛАМА ЗА „ПИЦА ХАТ“ (ВИДЕО)