ЧЕСТО ГИ ГЛЕДАМ ФИЛМОВИТЕ НА МАЈКА МИ ЗА ДА СЕ СЕЌАВАМ НА НЕА, ВЕЛИ СИНОТ НА ЛИЈАМ НИСОН И НАТАША РИЧАРДСОН