Мик Шумахер

Таг
2Вести

МИК ШУМАХЕР ДЕБИТИРА ВО ФОРМУЛА 1 ДОДЕКА СОСТОЈБАТА НА ТАТКО МУ ОСТАНУВА НЕПОЗНАТА И ПО ОСУМ ГОДИНИ

НЕ МИ Е ТОВАР ШТО МЕ СПОРЕДУВААТ СО ТАТКО МИ, ВЕЛИ МИК ШУМАХЕР ПРЕД ДЕБИТО ВО ФОРМУЛА 2