Микеланџело

Таг
2Вести

ШОУ СО АКТЕРИ И АКРОБАТИ ЗА СИСТИНСКАТА КАПЕЛА ОД 12 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

МЕТ ПОРАЧУВА: OСТАВЕТЕ ГИ ТЕЛЕФОНИТЕ И УЖИВАЈТЕ ВО МИКЕЛАНЏЕЛО