Мики Јовановски-Џафер

Таг
2Вести

ПЕТ ГОДИНИ ЧЕКАВ НЕКОЈ МЕНАЏЕР ДА СЕ СЕТИ ДЕКА ПРАВАМ 50-ГОДИШЕН ЈУБИЛЕЈ, ВЕЛИ МИКИ ЈОВАНОВСКИ-ЏАФЕР ПРЕД СЛАВЕНИЧКАТА ТУРНЕЈА

ЏАФЕР ЌЕ ДОБИЕ ЗЛАТНА БУБАМАРА ЗА ТРАЈНИ МУЗИЧКИ ВРЕДНОСТИ, УТРЕ ПОЧНУВА ПРОДАЖБА НА ВЛЕЗНИЦИТЕ