РАСПРОДАДЕНИ СИТЕ ПРОЕКЦИИ НА „КАЈМАК“ НА ФЕСТ ВО БЕЛГРАД, ОДЛИЧЕН ПРИЕМ ВО ПОРТУГАЛИЈА