Миле Ѓорѓијоски

Таг
2Вести

МИЛЕ ЃОРЃИЈОСКИ ЈА ОБЈАВИ ПРВАТА КНИГА СО ДЕТСКИ АФОРИЗМИ ВО МАКЕДОНИЈА

САТИРИЧАРОТ МИЛЕ ЃОРЃИЈОСКИ СО НОВАТА КНИГА ЗАОКРУЖИ ТВОРЕШТВО ОД 35 КНИГИ И 15.000 АФОРИЗМИ