Милтон Манаки

Таг
2Вести

КИНОТЕКАТА ОДБЕЛЕЖУВА 60 ГОДИНИ ОД СМРТТА НА МИЛТОН МАНАКИ СО ДВЕ ПРОЕКЦИИ НА 5 МАРТ

ВО КИНОТЕКАТА ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ ОД МИЛТОН МАНАКИ ЗА 140-ГОДИШНИНАТА ОД РАЃАЊЕТО