„Минатиот Божиќ“

Таг
2Вести

ПЕСНАТА „МИНАТИОТ БОЖИЌ“ ЗА ПРВПАТ ПО 36 ГОДИНИ НА ПРВО МЕСТО ВО БРИТАНИЈА

„МИНАТИОТ БОЖИЌ“ СО МУЗИКА НА ЏОРЏ МАЈКЛ ОД ДЕНЕСКА ВО СИНЕПЛЕКС