Минхен

Таг
6Вести

ВО ГЕРМАНИЈА ОТВОРЕН ПРВИОТ АВТОНОМЕН СУПЕРМАРКЕТ ВО КОЈ НЕМА КАСИ

ОКТОБЕРФЕСТ СЕ ВРАТИ ВО МИНХЕН ПО ДВЕ ГОДИНИ ПАУЗА, ПИВОТО Е ПОСКАПО ЗА 15%

ГЕРМАНИЈА ГО ОТКАЖА ОКТОБЕРФЕСТ ВТОРА ГОДИНА ПО РЕД

ОКТОБЕРФЕСТ ВЕРОЈАТНО НЕМА ДА СЕ ОДРЖИ ОВАА ГОДИНА

ОКТОБЕРФЕСТ СЕ ОТВОРИ ЗА МИЛИОНИ ПИВОПИЈЦИ, КРИГЛАТА ТРЕБА ДА СЕ ДРЖИ САМО ЗА ДРШКАТА

ТАПАТА Е ОТВОРЕНА – ПОЧНА 12. ОКТОБЕРФЕСТ ВО СКОПЈЕ