мини

Таг
4Вести

ПРВИОТ ЕЛЕКТРИЧЕН „МИНИ“ Е СОВРШЕН НОВ НАЧИН НА ДВИЖЕЊЕ НИЗ ГРАД

60 ГОДИНИ „МИНИ“, МАЛ АВТОМОБИЛ КОЈ СТАНА ИКОНА НА ПОП КУЛТУРАТА

„БМВ“ ГО ПРЕТСТАВИ ПРВИОТ ЕЛЕКТРИЧЕН „МИНИ“ СО КОЈ ЗАЧЕКОРУВА ВО НОВА ЕРА

НОВА МИНИ-МАШИНА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ ВО КОЈА МОЖЕ И ДА СЕ ГОТВИ