миниалбум

Таг
2Вести

СКОПСКИОТ ХАРДКОР БЕНД „ТРЕНДКИЛ“ ГО ПРОМОВИРА НОВИОТ МИНИАЛБУМ СО ЗАЕДНИЧКА СВИРКА СО „СКАЛКРАШ“

ДВОЕЦОТ ОД „БЕРНАЈС ПРОПАГАНДА“ МУ ОДДАВА ПОЧИТ НА ЕДЕН ОД СВОИТЕ МУЗИЧКИ ИДОЛИ СО МИНИАЛБУМ