министер

Таг
3Вести

ФИЛИПЧЕ ПОДНЕСЕ ОСТАВКА ДВА ДЕНА ПО ПОЖАРОТ ВО ТЕТОВО

И МИНИСТРИ И ПРАТЕНИЦИ ИСТО ТАКА СЕ ЗАРАЗУВААТ СО КОРОНАВИРУСОТ

АВСТРАЛИЈА ПРВПАТ ИЗБРА АБОРИЏИН ЗА МИНИСТЕР И НА ПРОМОЦИЈАТА ДОЈДЕ СО КОЖА ОД КЕНГУР