Министерство за финансии

Таг
2Вести

ТЕВДОВСКИ ОРГАНИЗИРА НАТПРЕВАР ЗА ВЕБ АПЛИКАЦИЈА, ВИДЕО И ИГРА ЗА БУЏЕТОТ

ПОСКАПУВАЊЕ НА ДИЗЕЛОТ И ПОВЕЌЕ ПАРИ ЗА ПЛАТИ НОСИ БУЏЕТОТ ЗА 2018 ГОДИНА