Министерство за здравство

Таг
2Вести

РЕКОРДНИ 46 НОВОЗАБОЛЕНИ ВО МАКЕДОНИЈА, ВКУПНО 20 СЕ ИЗЛЕКУВАНИ, 12 ПОЧИНАА

ПРЕМИЕРА НА „РОДЕНДЕНСКИ ПОДАРОК“, ПРВИОТ КРАТКОМЕТРАЖЕН ФИЛМ ЗА МУЛТИПЛА СКЛЕРОЗА