Мирјана Карановиќ

Таг
3Вести

ОТКАЖАНИ ДВЕТЕ ПРЕТСТАВИ „МАРЛЕНА“ СО МИРЈАНА КАРАНОВИЌ ВО СКОПЈЕ И БИТОЛА

И ЈАС КАКО МАРЛЕН ДИТРИХ БЕВ ПРОГЛАСЕНА ЗА ПРЕДАВНИК ВО СВОЈАТА ЗЕМЈА, ВЕЛИ СРПСКАТА АКТЕРКА МИРЈАНА КАРАНОВИЌ

МИРЈАНА КАРАНОВИЌ ДОАЃА ВО СКОПЈЕ СО ПРЕТСТАВА ЗА МАРЛЕН ДИТРИХ