Мирослав Тадиќ

Таг
3Вести

ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ И МИРОСЛАВ ТАДИЌ ЗАЕДНО ЌЕ ГО СВИРАТ АЛБУМОТ „ТРЕТА МАЈКА“ НА КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ ВО ЈУНИ

НЕ СВИРИМЕ ЧЕСТО ЗАЕДНО, НО СЕКОЈ НАШ КОНЦЕРТ Е ЕКСКЛУЗИВЕН – СТЕФАНОВСКИ И ТАДИЌ ВЕЧЕРВА НА ОХРИДСКО ЛЕТО