Мистер Бист

Таг
3Вести

„ПРЕЖИВЕАВ 7 ДЕНА ВО НАПУШТЕН ГРАД“ – СЛАВНИОТ ЈУТЈУБЕР МИСТЕР БИСТ СНИМИ ВИДЕО ЗА БИВШОТО ВОЕНО ОДМОРАЛИШТЕ КУПАРИ КАЈ ДУБРОВНИК

МИСТЕР БИСТ ГО УРНА РЕКОРДОТ НА ЈУТЈУБ СО 112 МИЛИОНИ ПРЕТПЛАТНИЦИ

НАЈПОПУЛАРНИТЕ 10 ЈУТЈУБЕРИ ЛАНИ ЗАРАБОТИЛЕ ВКУПНО 300 МИЛИОНИ ДОЛАРИ