мистерија

Таг
2Вести

МЕТАЛНИОТ МОНОЛИТ ПОЧНА ДА ПРИВЛЕКУВА ЛУЃЕ ОТКАКО ЧЕТИРИ ГОДИНИ СТОЕЛ НЕЗАБЕЛЕЖАН ВО ПУСТИНАТА ВО ЈУТА

МИСТЕРИОЗЕН МЕТАЛЕН МОНОЛИТ ОТКРИЕН ВО ПУСТИНАТА ВО ЈУТА ГИ ОСТАВИ ВЛАСТИТЕ ЗАЧУДЕНИ