Митко Чавков

Таг
2Вести

30 ДЕНА ПРИТВОР ЗА ЧАВКОВ И ДУРЛОВСКИ, ЗА ОСТАНАТИТЕ СУДОТ ЌЕ ОДЛУЧУВА ДЕНЕС

ЧАВКОВ, ПРАТЕНИЦИ И БЕТМЕН МЕЃУ 36-ТЕ ПРИВЕДЕНИ ЗА ТЕРОРИЗАМ, СУДОТ РЕШАВА ЗА ПРИТВОР