мицубиши

Таг
2Вести

ЛЕГЕНДАРНИОТ ТЕРЕНЕЦ „МИЦУБИШИ ПАЈЕРО“ ОДИ ВО ПЕНЗИЈА ПО 37 ГОДИНИ

„МИЦУБИШИ ИКЛИПС КРОС“ ОСВОЈУВА ПЕТ ЅВЕЗДИЧКИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА СИТЕ КОНТИНЕНТИ