Млад отворен театар

Таг
4Вести

САМО ЗА НАЈИЗДРЖЛИВИТЕ – ПРЕТСТАВА ОД ДЕСЕТ И ПОЛ ЧАСА ДЕНЕСКА ВО МКЦ

ШВЕЃАНИТЕ „ФАЈР!“ ВЕЧЕРВА ВО МКЦ ЗА ОДЛОЖЕНО ЗАТВОРАЊЕ НА ФЕСТИВАЛОТ МОТ

НОРВЕШКИОТ РЕЖИСЕР СТРОМГРЕН СО „БОЛНИЦАТА“ ВЕЧЕРВА НА МОТ

БЕЛГИСКАТА ПАРОДИЈА „БЛОКБАСТЕР“ ГО ОТВОРА 43. ИЗДАНИЕ НА МОТ