ПАЛЕСТИНСКИОТ ФИЛМ „РЕШЕТКИ“ НАЈДОБАР НА МОБИЛ ФИЛМ ФЕСТИВАЛ, МЕЃУ 1.000 ПРИЈАВИ НЕМАЛО НИЕДЕН МАКЕДОНСКИ ФИЛМ