мобилна апликација

Таг
2Вести

НАПРАВИ ХИВ ТЕСТ – МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА ЗА ИНФОРМАЦИИ ЗА РИЗИЦИ И ТЕСТИРАЊА

ВЕРУВАЈТЕ ВО СЕБЕ И ЧУДА ЌЕ НАПРАВИТЕ – ТИНЕЈЏЕРИТЕ ШТО ПОБЕДИЈА НА СВЕТСКИОТ КОНКУРС НА УНИЦЕФ ПРОСЛАВИЈА СО ТАМАРА ТОДЕВСКА