мочуриште

Таг
2Вести

ЦРВЕНАТА ПЛАЖА ВО КИНА ГО ДОСТИГНУВА ВРВОТ НА СВОЕТО ГОДИШНО ЦУТЕЊЕ

НА ФЛОРИДА ФАТЕН НАЈГОЛЕМ ПИТОН ДОСЕГА – ЕКСПЕРТИТЕ СО ДЕЦЕНИИ СЕ МАЧАТ ДА ГИ ИСКОРЕНАТ