модерна архитектура

Таг
2Вести

ОСЛО ГО ПРЕТВОРА ПРИСТАНИШТЕТО ВО НОВА КУЛТУРНА ОБЛАСТ СО МОДЕРНА АРХИТЕКТУРА

ПЛОШТАД СЛОБОДА ОРГАНИЗИРА ТУРА ЗА ДЕЦА НИЗ ПРИМЕРИТЕ НА МОДЕРНАТА АРХИТЕКТУРА ВО СКОПЈЕ