Модерна

Таг
3Вести

ДОЛИ ПАРТОН ЈА ПРИМИ ВАКЦИНАТА ПРОТИВ КОВИД-19 ВО ЧИЈ РАЗВОЈ ВЛОЖИ МИЛИОН ДОЛАРИ

МАКЕДОНИЈА ДО МАРТ ГИ ОЧЕКУВА ПРВИТЕ ВАКЦИНИ ПРОТИВ КОВИД-19, „ФАЈЗЕР“ И „МОДЕРНА“ ПОБАРАА ОДОБРУВАЊЕ ОД ЕУ

„МОДЕРНА“ ГИ ЗГОЛЕМИ НАДЕЖИТЕ ЗА ЕФЕКТИВНА ВАКЦИНА ПРОТИВ КОВИД-19, ЌЕ БИДЕ ПОСКАПА, НО ПОЕДНОСТАВНО ЌЕ СЕ ЧУВА